Om Föreningslokalen

Södra Värmdö Hembygdsförening äger Saltarö Gamla skola som används för olika typer av aktiviteter som föreningen anordnar.
Föreningen hyr ut lokalen om den inte är upptagen.

Saltarö Gamla skola består av en lokal som kan användas för kurser, utställningar och fester och en lägenhet för 2-4personer som hyrs ut månadsvis eller i samband med lokalhyra

Lokalen
Det finns bord och stolar för 50 personer, till fester så rekommenderas ett maxantal till 40-45personer. Tallrikar, glas och bestick finns för 50personer samt gott om skålar och uppläggningsfat, en restaurangkaffebryggare och kaffeservis. Det finns en toalett och ett litet kök med 1 spis, 2 ugnar och diskmaskin.

Lägenheten
Har 2 rum och kök. Ett vardagsrum med en bäddsoffa och TV, ett sovrum med 2 sängar, köket är utrustat för 4 personer, toalett med dusch.

Priser

Medlem Icke medlem
Lokalen eller Lägenhet 600kr/dygn 1000kr/dygn
Lokalen & Lägenhet 1000kr/dygn 1800kr/dygn
Lägenhet 2000kr/vecka 2500kr/vecka
Lägenhet 6000kr/mån 7000kr/mån
Vardag/Kväll Helgdag/Kväll
Lokalen för kurser, utslällning eller föreningsmöten. 300kr/vardag/kväll (Kväll söndag-torsdag) 600kr/helgdag/kväll 1000kr/helg (lördag-söndag) (Kväll fredag-lördag)
Dessa priser gäller för kurser och utställningar som riktar sig till föreningens medlemmar samt föreningar inom hembygdsföreningens område samt Södra och Norra kopparmora. I övrigt gäller priser enligt tariff ”Icke medlem” ovan
Uthyrningsansvarig är Johan Laufke
e-post: bokning(at)saltaro.nu eller tel: 073-981 11 63.
Under sommarmånaderna Juni-Augusti hyrs lägenheten i första hand ut månadsvis, under den perioden hyrs lokalen bara ut till medlemmar eller för enklare aktiviteter som konstutsällning eller dagsaktiviteter.