Om Föreningslokalen

Södra Värmdö Hembygdsförening äger Saltarö Gamla skola som används för olika typer av aktiviteter som föreningen anordnar.
Föreningen hyr ut lokalen om den inte är upptagen.

Saltarö Gamla skola består av en lokal som kan användas för kurser, utställningar och fester och en lägenhet för 2-4personer som hyrs ut månadsvis eller i samband med lokalhyra

Lokalen
Det finns bord och stolar för 50 personer, till fester så rekommenderas ett maxantal till 40-45personer. Tallrikar, glas och bestick finns för 50personer samt gott om skålar och uppläggningsfat, en restaurangkaffebryggare och kaffeservis. Det finns en toalett och ett litet kök med 1 spis, 2 ugnar och diskmaskin.
Lägenheten
Har 2 rum och kök. Ett vardagsrum med en bäddsoffa och TV, ett sovrum med 2 sängar, köket är utrustat för 4 personer, toalett med dusch.


Priser

Medlem Icke medlem
Lokalen eller Lägenhet 600 kr/dygn 1 500 kr/dygn
Lokalen & Lägenhet 1 500 kr/dygn 2 500 kr/dygn
Lägenhet 3 000 kr/vecka 5 000kr/vecka
Lägenhet 8 000 kr/mån 10 000 kr/mån
Vardag
(mån – tors)
Helgdag
(fre-sön)
Lokalen för kurser, utställning eller föreningsmöten. 500 kr 1 200 kr
Priser avseende kurser, utställningar och föreningsmöten riktar sig till föreningens medlemmar samt föreningar inom hembygdsföreningens område samt Södra och Norra kopparmora. I övrigt gäller priser enligt tariff ”Icke medlem” ovan
Uthyrningsansvarig är Johan Laufke
e-post: bokning(at)saltaro.nu eller tel: 073-981 11 63.
Under sommarmånaderna Juni-Augusti hyrs lägenheten i första hand ut månadsvis, under den perioden hyrs lokalen bara ut till medlemmar eller för enklare aktiviteter som konstutställning eller dag aktiviteter.